Ponnistus T07-08 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Kallio ja pelattava sarja nappula. Joukkueeseen kuuluu 25 jäsentä ja kalenterissa on 73 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 syntyneet tytöt tervetuloa. Voit kokeilla joukkueessa treenejä viikon-pari, jonka jälkeen päätät haluatko jatkaa ja liittyä seuraan ja joukkueeseen.

Kesäkaudella treenit oli kahdesti viikossa Haapaniemen kentällä, Haapaniemenkatu 2, tiistaisin klo 17.30-19.00 ja sunnuntaisin klo 12-13.30.

Talvikaudella joukkueella on kerran viikossa tiistaisin ulkotreenit Haapiksella (kello 17.30-19) ja kerran viikossa sunnuntaisin sisätreenit Merihaan palloilutalossa (kello 10.00-11.00).

Tervetuloa mukaan! Futis on kivaa!
Kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä, ennen kuin tulet kokeilemaan, sillä treeniajankohtiin voi joskus tulla muutoksia esimerkiksi pelien ja turnauksien vuoksi. Yhteyshenkilö: Kati Niskanen karboniskanen [at] hotmail.com puhelin 050-358 2056

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 31 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Ponnistus T07-08: kokoonpano