Ponnistus T07-08 etsii uusia pelaajia

Laji on jalkapallo, joukkueen kotipaikka on Kallio ja pelattava sarja nappula. Joukkueeseen kuuluu 26 jäsentä ja kalenterissa on 18 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa pelaamaan futista Helsingin Kallioon, kaikki uudet 2007-2008 syntyneet tytöt tervetulleita pelaamaan ja kokeilemaan tätä mahtavaa lajia kivassa joukkueessamme. Voit kokeilla treenejä viikon-pari, jonka jälkeen päätät haluatko jatkaa ja liittyä seuraan ja joukkueeseen.

Kesäkaudella treenit oli kolmesti viikossa Haapaniemen kentällä, Haapaniemenkatu 2, tiistaisin ja torstaisin klo 17.30-19.00 ja sunnuntaisin klo 13.30-15.

Talvikaudella joukkueella on kahdet ulkotreenit Haapiksella ja kerran viikossa sisätreenit.

Tervetuloa mukaan! Futis on kivaa!
Kannattaa ottaa etukäteen yhteyttä, ennen kuin tulet kokeilemaan, sillä treeniajankohtiin voi joskus tulla muutoksia esimerkiksi pelien ja turnauksien vuoksi. Yhteyshenkilö: Kati Niskanen karboniskanen [at] hotmail.com puhelin 050-358 2056

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty 6 minuuttia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
Ponnistus T07-08: kokoonpano