Moona, profiilikuva
Moona

Voin olla huoltaja kun saavun paikalle. /Sanna

Sandra

Kiitos kaikille että saatiin peli kunnialla ja hyvin pelattua

Miina, profiilikuva
Miina

Kati, sami ja sandra kuuden maissa haapiksella. Th

Jes, kiitti

Varusteasiaa

Sandra

Hei, onhan kaikki huomanneet Tapion mailin varusteista (poikkeuksellisesti infoa maililla).

Jokainen pelaaja saa aloittaessaan seuralta lainaan/käyttöönsä raitapelipaidan ja shortsit (huom! Voivat olla kierrätettyjä) ja yhdet uudet sukat. Pelipaidan tai shortsien tullessa pieniksi, vanha raitapelipaita ja shortsit palautetaan Haapikselle, koska varusteita kierrätetään ja käyttöönsä saa sopivankokoisen paidan/shortsit (huom! Voivat olla kierrätettyjä). Sukat ostetaan jatkossa itse. Itse ostettavaksi jää myös punainen vieraspelipaita (joka kannattaa tilata vasta kun pelinumero tiedossa), maksaa noin 25€. Halutessaan Seuravaatteelta voi toki itse ostaa uuden pelipaidan tmv tai muuta treenivarustetta. Pakollisia varusteita ovat myös säärisuojat ja välttämättömät ovat myös tekonurmelle soveltuvat jalkineet/nappikset. Juomapullo on toki myös välttämätön varusteasia.

Uusi pelaaja saa lainavarusteita peliin tarvittaessa (kun ei vielä omia varusteita), tällöin yhteys erikseen Katiin ja/tai Tapioon, jotta riittävästi varusteita pelissä mukana.

Jatkossa..mikäli teillä varusteisiin liittyvää tarvetta, yhteys suoraan Tapioon.

Tervetuloa joukkueeseen Omppu

Sandra

Omppu on aloittanut joukkueessa, tervetuloa mukaan!

Huomenna tyttöpelaajilla mahdollisuus katsoa Naisten liigan peliä ilmaiseksi, vanhemmat 5€.

Sandra

Hei kaikki! HJK kutsuu kaikki tyttöjoukkueet ilmaiseksi Töölön pallokentälle katsomaan Naisten liigan peliä; peli on huomenna keskiviikkona 6.9. Kello 18.30. Keitä kiinnostaa? Kommentoikaa alle.

Sylvi

Ei pysty, Sylvin perhe.

Sandra

Huomio, seuran vaatteisiin pukeutumalla pelaajat pääsevät maksutta sisään, joten ne päälle.

Katariina ja Ronja! Me todennäköisesti tullaan kanssa, joten viimeistään siellä nähdään (voidaan myös soitella ja mennä samaa matkaa) :)